- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Hvilke andre omkostninger er forbundet med brugen af Min Livshistorie?

For at bruge Min Livshistorie kræver det, at du er forbundet med internettet, hvad enten du benytter en computer eller fx en iPad. Denne udgift står du naturligvis selv for.

Såfremt du ønsker at benytte en iPad eller anden tablet, og du ikke allerede har en til rådighed, er der ligeledes en omkostning til denne. På samme måde med en computer, kabler, og andet tilbehør.