- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Deling af din Min Livshistorie

Dine livshistorier er som udgangspunkt fuldstændig private, men du har mulighed for at dele dem med andre brugere af Min Livshistorie, ligesom du kan give eksempelvis dit aktivitets- eller plejecenter adgang* til at se din profil og dine ulåste livshistorier.

Du har i delingen mulighed for at afgrænse, hvor meget af dit indhold du ønsker at dele. Udgangspunktet er, at din profil kan ses af alle du deler til, samt at dine ulåste historier kan ses af dem du deler til. Du kan vælge også at dele dine låste historier, ligesom du kan give en anden Min Livshistorie bruger adgang til at se alle dine historier samt oprette, rette og slette historier på din konto**.

Se, hvordan du deler i praksis i vores vejledning.

* Dette kræver at dit aktivitetscenter, plejecenter eller institution er tilsluttet Min Livshistorie.
** Min Livshistorie anbefaler, at den fulde deling kun benyttes sparsomt og tages i brug varsomt.