- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Hvordan fungerer favoritter?

Favoritter er en nem måde at markere dine yndlingshistorier, så de er lette at finde igen.

Der er to indgange til at se dine favorithistorier dels på home-skærmen ved at klikke på ikonet ”favoritter” og dels ved at klikke på favorit ikonet, når du er på historieoversigten.

På historieoversigten har du mulighed for at se alle dine livshistorier igen ved blot at klikke på det valgte favorit ikon øverst på oversigten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev