- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Skal jeg være på internette for at benytte Min Livshistorie?

For at bruge Min Livshistorie er det nødvendigt at være forbundet med internettet. Det betyder også, at du kan se dine livshistorier på forskellige enheder, og at din Min Livshistorie altid vil være opdateret.

Du kan dog stadig arbejde på dine livshistorier ”offline” ved for eksempel at skrive tekster i dit tekstbehandlingsprogram, digitalisere samt redigere billeder og videoer på din computer, så de er klar til at blive en del af den historie, du gerne vil fortælle.

Vær opmærksom på, at overførsel af store medier kan tage tid, alt afhængig af hvilken internet forbindelse du har på din enhed.