- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Hvad er en låst historie?

En låst historie er en historie, du som udgangspunkt ikke ønsker at dele med alle de personer og institutioner, du giver adgang til at se dine livshistorier. Der kan være minder, der har så privat en natur, at du kun vil dele med de allernærmeste. Derfor har du muligheden for at låse enkelte historier i Min Livshistorie, så du stadig kan dokumentere vigtige minder på en sikker og privat måde.

Du kan dele de låste historier med andre Min Livshistorie brugere under Indstillinger > Deling ved blot at klikke på cirklen yderst til højre under "Kan se låste historier" på den bruger, du ønsker at dele alle dine historier med. Du har på samme side mulighed for at give en anden Min Livshistorie bruger adgang til at oprette, rette og slette dine historier under "Har skriverettighed".

NB: Det er ikke muligt at give tilknyttede og godkendte institutioner adgang til dine låste livshistorier, og de har således udelukkende adgang til din profil samt dine ulåste historier.

Det er vigtigt at du er opmærksom på, at du overgiver kontrollen med dele af din Min Livshistorie konto til en anden bruger, når du vælger at give fuld adgang, og det anbefales derfor, at dette kun gøres undtagelsesvis.