- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Hvordan fungerer Mediearkivet?

Mediearkivet er et midlertidigt opbevaringssted for dine billeder og videoer, ligesom det fungerer som en bro mellem din computer og din tablet eller mobile enhed. Du har, når du opretter eller retter historier, mulighed for at vælge billeder og videoer fra mediearkivet på samme måde som du vælger fra enhedens bibliotek.

Mediearkivet er således en let måde at overføre billeder og videoer fra din computer til Min Livshistorie når du enten ikke har dem på din enhed (tablet/computer m.fl.) eller hvis du gerne vil overføre dem til senere brug. Det kunne for eksempel være hvis du har scannet en række billeder men ikke har tid til at oprette historier samme dag.