- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Vi deler samme mail adresse, hvad gør vi så?

Hvis I er to der normalt deler samme e-mailadresse og I gerne begge vil have hver jeres Min Livshistorie, skal I oprette en ekstra e-mailadresse til den ene konto, da Min Livshistorie benytter e-mailadresser som brugernavne.

Der er heldigvis rig mulighed for at oprette en gratis e-mailadresse, eksempelvis kan I let oprette en gratis gmail her.

NB: Det kan være en god idé at tilknytte den eksisterende e-mailadresse eller dit telefonnummer til kontoen, så du kan få din e-mailkonto låst op igen, hvis du glemmer dit kodeord