- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Skal jeg have en iPad for at benytte Min Livshistorie?

Nej, det er ikke nødvendigt at have en iPad for at kunne benytte Min Livshistorie, da tjenesten er uafhængig af platform. Det betyder at du kan bruge Min Livshistorie på enhver enhed eller enhver computer, hvis blot der er en opdateret browser samt internetadgang.

Selvom det ikke er nødvendigt for dig at have en iPad til at benytte Min Livshistorie, får du dog den bedste oplevelse af netop at benytte en iPad, hvor Min Livshistorie udnytter iPad'ens indbyggede funktioner såsom muligheden for at optage video samt lægge billeder direkte ind i Min Livshistorie App'en.