- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Systemkravs anbefalinger

Vi anbefaler ved brugen af iPads og iPhones, at der benyttes iOS 9.x eller nyere. Det anbefales ligeledes at anvende en iPad med 64 GB kapacitet eller mere. Bemærk venligst at den nødvendige kapacitet naturligvis er afhængig af den enkelete brugers øvrige brugsmønstre på deres enhed. Tal eventuel med vores samarbejdspartner Humac, der er klar til at rådgive omkring hvilken iPad der er den helt rigtige til dig.

Ved brug af vores browserversion anbefaler vi Google Chrome. Generelt anbefaler vi at du benytter den nyeste version af din browser for at få den bedste oplevelse af Min Livshistorie.

Android brugere kan pt. benytte Google Chrome eller den indbyggede browser på deres enheder. Vi arbejder på at frigive en Android version af Min Livshistorie.