- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Min Livshistorie Vejledninger

Vi vil gerne at du får den bedst mulige oplevelse med din benyttelse af Min Livshistorie, og for at hjælpe dig på vej har vi udarbejdet en række vejledninger som gør det lettere for dig at komme godt i gang med netop DIN Min Livshistorie.

Nedenfor har du mulighed for at vælge vejledninger til de forskellige typer enheder. Pt. skal alle der ikke benytter Apple enheder benytte vejledningen til Webbrowser App.

Vælg vejledning: