- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Historieoversigten

Vejledning til: iOS. Senest opdateret: 2016-09-30

Når du trykker på "Historier" på Homeskærmen kommer du til historieoversigten.

Standardvisning på historieoversigtenStandardvisning, alle historier, sorteret efter årti.

På historieoversigten ses alle dine historier inklusiv de historier, du måtte have låst og/eller valgt som favorit. Hvis du vælger at dele din Min Livshistorie med andre har du mulighed for at definere adgangsniveau i delingen. Det betyder at du eksempelvis kan forhindre dine låste historier i at blive delt med andre.

Sortering

Du kan vælge at sortere dine historier efter årti eller efter kategori. Du foretager valget ved at trykke på hhv. Årti og Kategori til højre for søgefeltet. Kategorierne opretter du selv i din historieoprettelse.

Sorteret efter kategori
Sorteret efter kategori.

Vis kun favoritter

Ønsker du udelukkende at se dine favorithistorier, trykker du blot på favorithjertet øverst til højre. Når hjertet er udfyldt og rødt er det kun de historier du har markeret som favorit der vises.

Sorteret efter årti - viser kun favoritter
Sorteret efter årti, kun historier markeret som favorit vises

Sorteret efter kategori, viser kun favoritter
Sorteret efter kategori, kun historier markeret som favorit vises.

Søgning efter specifikke historier

Du kan benytte søgefeltet til at søge efter specifikke historier. Der søges på titel, tekstindhold og kategoritekst.

Søgning
Søgning: Historier der har "familie" tilknyttet.