- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Log ind, log ud og homeskærmen

Vejledning til: iOS. Senest opdateret: 2016-09-30

Log ind i din Min Livshistorie

Log ind skærmen er det første, du møder, når du starter Min Livshistorie app’en.  Her kan du kan logge ind i din Min Livshistorie konto. Vælg "Log ind".

Start skærm for Min Livshistorie

Indtast derefter den e-mailadresse samt det kodeord du selv har valgt da du oprettede din konto. Hvis du har glemt dit kodeord kan du nulstille det.

Log ind i din Min Livshistorie

Hvis du ikke har en Min Livshistorie konto, kan du oprette en gratis konto her. Husk blot at vælge et sikkert password, som du også kan huske senere.

Homeskærmen

Når du er logget ind i din konto, er den første skærm homeskærmen. Her har du et overblik over alle de funktioner, der er i app’en.

Homeskærm

De 8 ikoner indeholder:

• Profil
    Din personlige profil som du udfylder med den information om dig, du ønsker at dele med andre eller blot have som en "huskeseddel" fra dig, til dig.

• Historier
    Dine minder i form af historier finder du her. Du kan sortere dem efter årti eller kategori, ligesom du kan vælge kun at se de historier, du har markeret som favorit.

• Favoritter
    Genvej til historier, der er markeret som favoritter.

• Opret historie
    Genvej til at oprette en ny historie. Du kan også benytte "Opret" når du er i historieoversigten til at oprette nye historier.

• Erindringer
    Mulighed for at gense reminiscens billeder mv., samt mulighed for at finde inspiration til dine egne bedste minder.

• Mediearkiv
    Indhold der sendes til din konto vises her. Det kan for eksempel være billeder eller videoer du har uploaded fra din computer til dit mediearkiv til senere brug.

• Meddelelser
    Dine meddelelser vises her. Det kan være påmindelser om dine minder eller meddelelser om indhold delt til dig.

• Diasshow
    Når du gerne vil vise dine billeder, mens du selv fortæller din historie, eller blot nyder en stille stund for dig selv.

Bemærk; Mediearkiv og Meddelelser ikonet har begge en indikation af antallet af nye emner.

Nedenunder ikonerne finder du desuden:

Indstillinger
Under indstillinger finder du en lang række information og muligheder omkring din Min Livshistorie konto, bl.a. stamdata til din profil, historie og profilkategorier samt deling.

Log ud

Har du behov for at logge ud af din Min Livshistorie konto, kan du gøre dette under Indstillinger, hvor du allernederst finder muligheden for at "Log ud". Det er muligt du skal scrolle på siden før du kan se muligheden for at logge ud.

Log ud af din Min Livshistorie konto