- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Deling til institutioner

Vejledning til: WebApp. Senest opdateret: 2016-10-04

 

Hvis du, eller dine nærmeste, har en Min Livshistorie konto, og ønsker denne delt med eksempelvis en institution du eller I er tilknyttet, er dette også en mulighed.

Du opretter en deling til din institution på samme måde som når du deler din konto med andre Min Livshistorie brugere. Det kræves at institutionen er tilknyttet Min Livshistorie og at du benytter den e-mailadresse institutionen er tilknyttet med. Dette kan oplyses ved henvendelse til din institution.

 

 

Når du deler til institutioner kan du udelukkende give læse adgang, og udelukkende adgang til ikke-låste historier. I oprettelse af delingen vil du blive præsenteret for en institutions fuldmagt, hvilken er din garanti for at det er en institution der er tilknyttet Min Livshistorie du deler til.


Fuldmagt til institutionsdeling, der skal accepteres før du kan give din institution lov til at læse din profil og dine historier.

 

Vi tager tavshedspligt meget alvorligt, det er derfor alle institutioner tilknyttet Min Livshistorie er markeret og godkendt i vores system, så du ved at de ansatte der får adgang til din, eller dine nærmestes, konto er underlagt tavspligt og eventuelle andre vilkår der vil fremgå af den fuldmagt du afgiver i oprettelse af delingen. Din accept af vilkårene i fuldmagten, betyder at du giver din institution lov til bl.a. at administrere adgangen til dine oplysninger på dine vegne, at modtage notifikationer på dine mærkedage, at læse din profil samt at læse dine ikke-låste historier.

 

Formålet med at dele til din institution er dels at give en bredere gruppe mennesker adgang til din profil og dine historier for at skabe bedre forståelse, bedre samvær og mere værdi, men også til dels så du ikke skal sørge for udskifte personalets adgang til din Min Livshistorie løbende. Det giver dig således tryghed for at der ikke er uvedkommende tidligere medarbejdere der stadig har adgang. Husk, du kan til enhver tid forespørge på din institution hvem der har adgang til dine oplysninger.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev