- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Sådan nulstiller du dit kodeord

Vejledning til: WebApp. Senest opdateret: 2016-09-29

Har du glemt dit kordeord til Min Livshistorie kan du få tilsendt et nyt på den e-mailadresse du har tilknyttet.

For at få tilsendt et nyt kodeord skal du blot besøge app.mlh.dk.

Nulstil kodeord

Her indtaster du først din e-mailadresse og dernæst kan du klikke på knappen ”Nulstil kodeord?”. Min Livshistorie sender derefter en e-mail til dig med dit nye midlertidige kodeord.

Nulstil kodeord E-mail

Når du har modtaget e-mailen med det nye kodeord, kopierer du dette og bruger det sammen med din e-mailadresse til at logge ind i Min Livshistorie. Du bliver automatisk sendt til dine indstillinger hvor du skal benytte dit midlertidige kodeord til at ændre kodeordet til et du vælger til fremtidig brug. Det midlertidige kodeord udløber nemlig efter et døgn.

Ændre kodeord

Når du har ændret dit kodeord i indstillinger er du klar til at benytte Min Livshistorie igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev