- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Udfyld profil

Vejledning til: WebApp. Senest opdateret: 2016-11-10.

 

Din profil er indrettet til at kunne indeholde alle de væsentlige oplysninger du gerne vil have andre skal vide om dig. Det er bl.a. her du kan fortælle om dine vaner og om dit liv i korte træk. Husk, din profil er privat og kan kun ses af dig, og dem du deler din Min Livshistorie med.

Alle nye Min Livshistorie konti kommer med en præudfyldt profil, der er ment som inspiration til indholdet i profilen, og du har muligheden for enten at benytte indholdet og overskrive det med dine svar eller at slette indholdet og udfylde din profil helt selvstændigt - lige som du gerne vil have den.

 

Tilføj nyt indhold

Du tilføjer nyt indhold ved at benytte "Tilføj spørgsmål og svar" som du finder til højre for de forskellige kategori-bokse.Du kan med fordel gøre dette til højre for den kategori-boks du ønsker at tilføje nyt indhold til. Ønsker du at oprette en ny kategori er der hjælp til dette nederst på denne side.

Opret nyt profil element

 

Profil indholdet har tre elementer:

  • Profilkategori
  • Spørgsmål, og
  • Svar

a) Profilkategori
Øverst i popup-vinduet kan du vælge en eksisterende kategori ved at klikke på den i dropdown boksen. Du kan se hvilken kategori der er valgt. Ønsker du at oprette en ny kategori, se nederst på denne side.

Når du har valgt kategori kan du gå videre til dit spørgsmål:

 

b) Spørgsmål
For at skrive dit spørgsmål skal du klikke i tekstfeltet under "Spørgsmål" i popup-vinduet. Herefter skrive du blot det spørgsmål du ønsker at besvare, eksempelvis: "Yndlingsbøger".

Når du har skrevet dit spørgsmål kan du gå videre til dit svar:

 

c) Svar
Du besvarer dit spørgsmål i tekstboksen under "Svar". Det er her du kan besvare dine egne (eller vores præudfyldte) spørgsmål. Du kan skrive alt den tekst du gerne vil, og det vil fremgå af din profil i sin helhed.

Profil - udfyld svar

Når du er færdig med at skrive dit svar skal du trykke på "Opret" for at oprette dit nye profil element.

  

Ændre indhold

For at ændre på et profil element skal du klikke på det. Når du gør dette kan du i popup-vinduet redigere i det. Her kan du vælge en ny kategori mellem allerede eksisterende profil kategorier, ændre spørgsmålet eller ændre svaret.

a) Kategori
For at vælge en ny kategori klikker du blot på kategorien og vælger en ny i dropdown.

b) Spørgsmål
For at ændre dit spørgsmål skal du klikke i tekstboksen og derefter kan du ændre.

c) Svar
For at ændre dit svar skal du klikke i tekstboksen, hvorefter du kan ændre dit svar.

Profil - rediger profil element

Når du har foretaget dine ændringer skal du huske at klikke "Gem" nederst i popup-vinduet, hvorefter denne lukker.

 

Slet indhold

Du kan også have behov for helt at slette et profil element. Dette gør du ved at klikke på profil elementet du ønsker at slette, hvorefter du nederst til venstre i popup-vinduet vil kunne se "Slet". 

Efter du har klikket på slet vil du blive spurgt om du er sikker. Hvis du er sikker på at ville slette det valgte profil element klikker du blot på "Slet spørgsmål & svar", hvorefter profil elementet slettes, og popup-vinduet lukker.

Bekræft sletning af profil element

 

Opret kategori

Du kan have behov for at have andre kategorier end de din nye Min Livshistorie kommer med.

For at oprette en ny kategori skal du først klikke på "Tilføj kategori" øverst til højre på din profil.

Derefter kan du indtaste dit nye kategori navn i tekstfeltet. Når du har gjort dette klikker du på "Opret kategori" og den nye kategori er nu oprettet og klar til brug.

Opret ny kategori

 

For at oprette nye profil elementer i den nye kategori ændrer du enten i et eksisterende profil element som beskrevet ovenfor, eller du kan oprette et helt ny profil element, også som beskrevet ovenfor.

Du finder den nye kategori i listen over kategori bokse. Husk der sorteres alfabetisk.

Ny kategori - Udfyld spørgsmål og svar

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev