- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Tilret stamoplysninger

Vejledning til: WebApp. Senest opdateret: 2016-11-10.

Da du oprettede din konto skulle du indtaste dit navn og din fødselsdato. Ud over disse to oplysninger har du mulighed for at tilknytte et billede af dig selv, som vil blive vist på din profil, og dermed være synlig til de personer du vælger at dele din Min Livshistorie med. Billedet er derfor en del af din historiefortælling.

Tilknyt billede

Du tilknytter et billede i "Indstillinger". Du finder "Indstillinger" under "Konto" som er placeret øverst til højre i din browser. Klik på "Konto", derefter "Indstillinger" for at se alle de indstillinger der er tilgængelige for dig.

Indstillinger

Konto oplysninger

For at tilknytte et billede skal du uploade et billede du har gemt lokalt på din computer. Klik på "Vælg profil billede" for at finde det i din filstruktur. Når du har valgt og åbnet billedet, vil du kunne se det under "Dine oplysninger".

Hust at klikke "Gem" for at gemme dine ændringer.

Profil med billede

Ændre stamoplysninger

Ønsker du at ændre dit billede, navn eller fødselsdato kan du også gøre dette under "Indstillinger" (som du finder under "Konto" øverst til højre).

a) Navn

Du ændrer dit navn ved at klikke i tekstfeltet hvor det står og efterfølgende foretage de ændringer du ønsker. Når du er færdig skal du klikke på "Gem" for at gemme dine ændringer.

Stamoplysninger - ændrer navn

b) Fødselsdato
Du ændrer din fødselsdato ved at klikke på "Rediger fødselsdato" og vælge den dato du ønsker at ændre til. Når du er færdig skal du klikke på først "Gem dato", og dernæst "Gem" for at gemme dine ændringer.

Stamoplysninger - ændrer fødselsdato

c) Billede
Ønsker du at ændre dit billede, kan du klikke på "Skift profil billede" nedenunder dit nuværende billede, og erstatte det med et andet billede fra din computer. Når du er tilfreds skal du klikke på "Gem" øverst til højre for at gemme dine ændringer.