- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Udtræk af data

Gå til siden https://app-v2.minlivshistorie.dk/export eller naviger til den via "Indstillinger" -> "Udtræk data"

Tryk på knappen "Start udtræk". Herefter vil systemet gemme dine data og gøre dem klar til download. Du vil modtage en email når denne process er færdig. Hvis du har mange billeder og video'er kan denne process godt tage et stykke tid.

Når processen er afsluttet kan du bruge "Download" linket til at hente dine data.

Filen er en zip fil. Hver historie er gemt i individelle mapper, men de tilføjrende billeder og video filer. Historie text er gemt i rene tekst filer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev