- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Mental livsforsikring - Digital arv

 

Besøg på Christiansborg - Arvekonto - Gratis brug.

 

Det banebrydende it-værktøj Min Livshistorie (MLH.dk) som blev lanceret ultimo 2015, har fået en forrygende start. Der er sket utrolig meget siden MLH blev lanceret i november 2015. ”Hver eneste dag er så berigende på alle punkter, og taknemligheden herfra er stor”, udtaler Per Egebjerg, direktør og indehaver af Min Livshistorie A/S.

 

Christiansborg

Christiansborg: Vi besøgte Christiansborg d. 18. maj, hvor vi var inviteret til at præsentere vores it-værktøj for en række udvalgte politikere. De blev bl.a. introduceret for hvorledes man kan gemme og bevare livsminder, livshistorier, og vi talte bl.a. om hvad Min Livshistorie kan gøre for demente og deres pårørende. Vi berørte også hvordan vores app er et værktøj til bekæmpelse af ensomhed i forhold til eksempelvis den vigtige identitetsbevarelse, som vores brugere har adgang til gennem Min Livshistorie, hvor den enkelte bruger kan fortælle om dem selv, til gavn nu eller senere i livet. Slutteligt understregede vi vigtigheden af, uanset alder, at påbegynde nedskrivningen af ens egen livshistorie, til glæde for sig selv, og familien, herunder også de kommende generationer.

 

Arvekonto: Vi har gjort op med vigtigheden af at livsminder bevares i familien i generationer, og har netop lanceret en ”arve” mulighed, således at vores brugere kan registrere hvem (en eller flere personer) der skal arve ens livshistorie når man ikke er her mere. På den måde bibeholder familien dine minder, og gennem dem, dine værdier. Vi tror på at vores arve mulighed giver familien ekstra dybde i forhold til eksempelvis traditioner.

 

Gratis konto

GRATIS konto: Det er nu muligt for privatpersoner at benytte Min Livshistorie helt gratis. Start først med at oprette din konto.
Du kan derefter downloade vores app på iTunes Store, eller du kan benytte Min Livshistorie via en browser (vi anbefaler Google Chrome) på alle dine internet-forbundne enheder. Den gratis konto indeholder muligheden for at gemme op til eksempelvis 250 billeder (dog på maksimalt 1 MB. pr. stk.) samt et ubegrænset antal historier, tekst og eksterne video kilder (YouTube). Har man et ønske om mere plads, eller ekstra funktioner, kan det tilkøbes.

 

 

Hvad ved du om din mormors barndom? Og din mors? Hvad ved de ansatte på en institution om de demente, de har ansvaret for? Og hvordan med de udviklingshæmmede, som ikke selv kan fortælle, hvilken musik eller mad de kan lide.

Min Livshistorie gør det let for os alle at gemme vores historier.

Som bruger af Min Livshistorie kan du lægge fotos, smalfilm, spolebånd, videooptagelser og tekster ind, og du kan også indtale små historier til billederne. Alt dette kan du dele med dine nærmeste
Dine livshistorier er private og derfor kræver deling til dine nærmeste at de også har en Min Livshistorie konto. Det betyder også at dine oplysninger er godt beskyttede og ikke offentliggøres eller gøres til genstand for reklamemodtagelse. Min Livshistorie handler om dine livshistorier, og intet andet.

Vi opfordrer dig til at påbegynde udarbejdelse af din livshistorie når du føler sig klar, og vores motto er: ”alt gemt, intet glemt”

 

www.minlivshistorie.dk

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev