- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Hvordan får jeg mit indhold ud af Min Livshistorie?

Din data forbliver dit, og det er derfor vigtigt at du til enhver tid kan trække det data du har lagt ind i Min Livshistorie ud igen.

Det er muligt at hente dit indhold ud gennem vores browserbaserede app, hvor du finder muligheden for udtræk nederst på siden med dine indstillinger.

For at hende dit data ud skal du blot klikke på "Konto" dernæst "Indstillinger" og slutteligt, efter at have scrollet ned i bunden af siden, klikke på "Udtræk data" nederst til venstre. Når siden med data udtræk er hentet ned, klikker du blot på "Start udtræk", hvorefter dit data bliver gjort klar til dig. Når data er klar til at blive downloadet gennem din browser, vil det fremgå af statusindikatoren med teksten "Udtræk færdiggjort for [x] minutter siden" med "Download" yderst til højre. Du henter dit indhold ved at klikke på download, hvorefter dit indhold gemmes lokalt på din computer i en zippet fil, hvorefter du kan få adgang til dit data derfra.

Bemærk, alt efter indholdsmængde og type, kan det godt tage lidt tid at samle og derefter hente hele din Min Livshistorie ned på din computer.