- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Hvordan får jeg mit indhold ud af Min Livshistorie?

Din data forbliver dit, og det er derfor vigtigt at du til enhver tid kan trække det data du har lagt ind i Min Livshistorie ud igen.

Det er muligt at hente dit indhold ud gennem vores browserbaserede app, hvor du finder muligheden for udtræk nederst på siden med dine indstillinger.

Følg vejledningen her

Bemærk, alt efter indholdsmængde og type, kan det godt tage lidt tid at samle og derefter hente hele din Min Livshistorie ned på din computer.