- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Aktiver din Min Livshistorie konto

Vejledning til: WebApp / iOS. Senest opdateret: 2016-09-29

 

For at komme i gang med Min Livshistorie skal du først verificere din e-mailadresse. Dette er nødvendigt for at sikre at det kun er dig der kan oprette en konto med din e-mailadresse samt for at sikre at du ikke går glip af vigtig information fra Min Livshistorie.

 

Få minutter efter du har oprettet din nye konto vil du modtage en e-mail fra Min Livshistorie med et aktiveringslink. NB: Aktiveringslinket er gyldigt i 7 dage.

 

Når du har aktiveret din e-mailadresse kan du begynde at benytte Min Livshistorie. Hvis du har brug for vejledning i brugen af Min Livshistorie kan du finde vores forskellige vejledninger her.

 

Hjælp! Noget gik galt.

Hvis du skulle have problemer med aktiveringen af din konto, kan du eventuelt skyldes at dit aktiveringslink er udløbet, da aktiveringslinket kun er gyldigt i en begrænset periode (7 dage).

Sker dette kan du altid få tilsendt et nyt aktiveringslink ved at logge ind i Min Livshistories browserbaserede udgave (WebApp) med de oplysninger du benyttede ved oprettelsen (e-mailadresse og kodeord). Du kan logge ind her.

Bemærk, hvis du klikker på ”Gensend aktivering” flere gange er det udelukkende linket i den sidste e-mail der kan aktivere din konto.

 

Tillykke med din nyoprettede konto!

Når du har aktiveret din konto kan du gå i gang med at oprette dine minder i Min Livshistorie.

Du vil kort tid efter aktiveringen modtage en velkomstmail fra Min Livshistorie.

 

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med gen-oplevelserne.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev