- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Vi er to derhjemme, men vi har kun én iPad

Med en enkel iPad (eller computer for den sags skyld) kan der benyttes flere forskellige Min Livshistorie konti, - dog ikke samtidig.

Min Livshistorie er en kontobaseret tjeneste, hvilket betyder, at hver bruger har hver sin konto.

Når Min Livshistories app downloades fra Apple App Store, svarer det til at downloade en browser på computeren og benytte denne browser til fx at tjekke flere forskellige e-mail konti eller facebook konti. I praksis er det eneste, der kræves at der logges ud af den ene brugers konto, før der logges ind i den anden brugers konto.

Det er også muligt at give en anden Min Livshistorie bruger adgang til at se, læse eller skrive i din konto (betalingskonto krævet for at kunne oprette delinger), se mere under deling.

Har I en fælles e-mailadresse kan det være nødvendigt at oprette én ekstra e-mail adresse for at oprette Min Livshistorie konti til jer begge.