- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Opret en Min Livshistorie konto

Vejledning til: iOS. Senest opdateret: 8. marts 2017

For at kunne benytte Min Livshistorie skal du have en konto, og det kan du oprette gratis i iOS app'en ved at vælge "Opret konto" efter download.

Kontooprettelse på din apple enhed sker i stadier. Du starter med at indtaste din e-mail adresse, dit ønskede kodeord og en gentagelse af dit ønskede kodeord.

Husk at vælge et kodeord kun du kender. Kodeordet skal være minimum 6 karakterer langt. (Bemærk; Hvis I er to der gerne vil have hver jeres Min Livshistorie konto skal I have hver jeres e-mailadresse.)

Når du har udfyldt e-mail adresse og kodeord, skal du blot trykke på "Opret konto" for at komme videre i konto-oprettelsen.

Dernæst udfylder du dit navn, og vælger din fødselsdato. Bemærk du kan vælge at springe dette over ved at trykke på "Spring dette over", men vi anbefaler at du sætter navn på dig selv til brug i din Min Livshistorie profil

Din fødselsdato vælger du i den indbyggede datovælger, hvor du først vælger årstal, dernæst måned og til sidst dag. Du arbejder således fra højre mod venstre i datovælgeren. Når du er færdig trykker du blot på "Gem".

Det sidste trin før du kan komme i gang med Min Livshistorie er aktivering af din konto. Du vil have modtaget en e-mail med instruktioner om hvordan du aktiverer din nye Min Livshistorie konto, følg disse og så er godt på vej. Konto-aktiveringen sker via browser.

Umiddelbart nedenfor ser du to eksemplarer på hvordan din konto ser ud hvis du endnu ikke har aktiveret den. Nederst på denne side finder du link til vores vejledning om konto-aktivering.

Bemærk; al kommunikation fra Min Livshistorie vedrørende din konto foregår via den e-mailadresse du opretter din konto med. Det er derfor du nu skal verificere din e-mailadresse for at kunne komme rigtig i gang med Min Livhistorie.

Link: Vejledning til kontoaktivering.