- Livshistorie på computer, tablet & smartphone

Opret en Min Livshistorie konto

Vejledning til: WebApp. Senest opdateret: 8. marts 2017

For at kunne benytte Min Livshistorie skal du have en konto, og det kan du gratis oprette her.

Ved kontooprettelse skal du blot udfylde dit navn, din e-mailadresse samt din fødselsdato. Derudover skal du vælge et kodeord som kun du kender. Kodeordet skal være minimum 6 karakterer langt. (Bemærk; Hvis I er to der gerne vil have hver jeres Min Livshistorie konto skal I have hver jeres e-mailadresse.)

Din fødselsdato vælger du i popup vinduet, hvor du først vælger årti, dernæst årstal, måned og dato.

Når du har valgt alle elementerne kan du klikke ”Gem dato” og udfylde det resterende information.

Du er nu klar til at oprette din Min Livshistorie konto, og dette gør du ved at klikke ”Opret konto”, hvorefter du logges ind i systemet. Vent venligst mens vi kontrollerer dine oplysninger og opretter din Min Livshistorie konto.

Bemærk; al kommunikation fra Min Livshistorie vedrørende din konto foregår via den e-mailadresse du opretter din konto med. Det er derfor du nu skal verificere din e-mailadresse for at kunne komme rigtig i gang med Min Livhistorie.

Link: Vejledning til kontoaktivering.